التخطي إلى المحتوى الرئيسي

سياسة الخصوصية

-»خصوصية زوارنا لها  أهمية بالغة بالنسبة لنا, سياسة الخصوصية الموجودة في هذه الوثيقة  تمثل الخطوط العريضة لأنواع المعلومات  الشخصية التي نجمعها وكيفية استخدامها من قبلنا ومن قبل معلنينا .

  • نحن نستخدم إعلانات Google, بصفتها مورِّدًا مالياً خارجيًا, ولذلك تستخدم شركة جوجل ملفات تعريف الارتباطات لعرض الإعلانات على موقعنا.

  • وبذلك  ستتمكّن Google, وباستخدام ملف تعريف الارتباط DART من عرض الاعلانات “حسب الاهتمامات” للمستخدمين استنادًا إلى زياراتهم لمواقعنا.



  • وطبعاً يمكن لزوارنا الكرام تعطيل استخدام ملف تعريف الارتباط DART بزيارة سياسة الخصوصية الخاصة بإعلانات Google وشبكة المحتوى
  • نحن تستخدم نظام ملفات الدخول وهذا يشمل بروتوكول الانترنت  (عناوين ، نوع المتصفح ، مزود خدمة الانترنت (مقدمي خدمات الانترنت) ، التاريخ / الوقت ، وعدد النقرات لتحليل الاتجاهات) .شأنها في ذلك شأن معظم خوادم المواقع الأخرى ، ومن هنا فإن وهنا ومن خلال  هذه العملية فإنه لا يقصد بذلك جمع كل هذه المعلومات في سبيل التلصص على أمور الزوار الشخصية ، وإنما هي أمور تحليلية لأغراض تحسين جودة الإعلانات من قبل Google  ويضاف إلى ذلك أن جميع هذه المعلومات المحفوظة من قبلنا سرية تماما، وتبقى ضمن نطاق التطوير والتحسين الخاص بموقعنا فقط . 
  • مدونة (cairoexpress )  لا تستطيع الوصول أو السيطرة على هذه الملفات، وحتى  بعد سماحك وتفعيلك لأخذها من جهازك (الكوكيز) ، كما ونعتبر أنفسنا غير  مسؤولين بأي شكل من الأشكال  عن الاستخدام غير الشرعي لها إن حصل لاقدر الله . سياسة الخصوصية  الخاصة بإعلانات جوجل وشبكة المحتوى.
  • الكوكيز وإعدادت المحتوى :  

    إن شركة Google  تستخدم تقنية الكوكيز لتخزين المعلومات عن إهتمامات الزوار ،  إلى جانب سجل خاص للمستخدم تسجل فيه معلومات محددة عن الصفحات التي تم الوصول إليها أو زيارتها، وبهذه الخطوة فإننا نعرف مدى اهتمامات الزوار وأي المواضيع الأكثر تفضيلا من قبلهم حتى نستطيع بدورنا تطوير محتوانا الخدماتي والمعرفي المناسب لهم.

  •  نضيف إلى ذلك أن بعض الشركات التى تعلن فى مدونتنا مجمع مجمع البرامج  قد تتطلع على الكوكيز وإعدادات الشبكة الخاصة بموقعنا وبكم، ومن هذه الشركات مثلا شركة جوجل وبرنامجها الاعلانى Google Adsenseوهي شركة الإعلانات الأولى في موقعنا .

  •  سياسة الخصوصية :

    وبالطبع فمثل هذه الشركات المعلنه والتى تعتبرالطرف الثالث فى سياسة الخصوصيه فهي تتابع مثل هذه البيانات والإحصائيات عبر بروتوكولات الانترنت لأغراض تحسين جودة إعلاناتها وقياس مدى فعاليتها. كما وان هذه الشركات وبموجب الاتفاقيات المبرمة معنا يحق لها استخدام وسائل تقنية مثل( الكوكيز، إعدادات الشبكة، وأكواد برمجية خاصة “جافا سكربت” ) لنفس الأغراض المذكورة أعلاه والتي تتلخص في تطوير المحتوى الإعلاني لهذه الشركات وقياس مدى فاعلية هذه الإعلانات ، من دون أي أهداف أخرى قد تضر بشكل أو بآخر على زوار موقعنا.

    وبالطبع فإنعليك مراجعة سياسة الخصوصية الخاصة بالطرف الثالث في هذه الوثيقة  (الشركات المعلنه - Google Adsense )أو خوادم الشبكات الإعلانية لمزيد من المعلومات  عن ممارساتها وأنشطتها المختلفة
    لمراجعة سياسة الخصوصية للبرنامج الإعلاني الأول في مجمع البرامج   Google Adsense والتابع لشركة Google يرجى الضغطهنا نحن ملزمون ضمن بنود هذه الاتفاقية
     بأن نبين لك كيفية تعطيل خاصية الكوكيز، حيثيمكنك فعل ذلك من خلال خيارات المتصفح الخاص بك، أو من خلال متابعة سياسة الخصوصية الخاصة بإعلانات Google وشبكة المحتوى.

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

مكرونة بشاميل

-طريقة عمل المكرونة بالبشاميل المكرونة بالبشاميل ميختلفش عليها اتنين الكل بيحبها و من الاكلات اللى بتتكرر كتير. الاول بنسلق مكرونة فرن عادى و نصفيها ، بعدها نعصج اللحمة المفرومة بنجيب بصلة مفرومة نشوحها بالسمنة لحد ما لونه يدبل ننزل باللحمة المفرومة و نحط توابل ( ملح / فلفل / توم بودر / بصل بودر / بهارات ) و نقلب لحد ما اللحمة تتعصج و تستوى نقفل ، ممكن تحطي عليها معلقتين صلصة و انتى بتعصجيها بس دا حسب الرغبة ، البشاميل بقي بتجيبي ٥ معالق كبار زبدة مثلا عليهم ٣ معالق كبار دقيق و تقلبى لحد ما لون الدقيق يبقي دهبى تطفى و تسيبيه يهدى شوية ، تكونى مجهزة اللبن بارد مش سخن و تنزلى على الدقيق واحدة واحدة مع التقليب لحد ما يمتزج تماما ، نحطه على النار تانى مع استمرار التقليب و تحطى اى نوع جبنة عندك نستو / موتزاريلا / كريمى / رومى / شيدر اللى تحبيه و كله بيديها طعم ، نجيب كوباية فيها ماية نهرس فيها مرقة دجاج و شوية فلفل اسود و نرميهم على البشاميل و نقلب لحد ما يوصل للقوام الكريمى لا تقيل و لا خفيف ، ناخد شوية من البشاميل نخلطهم بالمكرونة ، و لو اللحمة المفرومة كتير خدى شوية الاول اخلطي

كشرى

-طريقة عمل الكشرى   الكشرى المصرى الاصيل الوجبة المفضلة للمصريين 👌 خطواته اه كتيرة بس سهلة.  أولاً : هنقسمه على ٤ اقسام   : القسم الاول   هنسلق المكرونة الاسباجتى و نصفيها و فى حلة تانية هنحط شوية زيت نحمر الشعرية جامد و ننزل بالرز يتشوح شوية و نزود ماية و نظبط الملح و نقلب و نوطى على الاخر و نغطى لحد ما يكمل سواه  القسم التانى :  الحمص و العدس نكون نقعينهم من بالليل عشان مياخدوش وقت فى السوا ، هنسلق العدس مع معلقة كمون و نسيبه يغلى لحد ما ينزل الماية بتاعته عشان بينزل لون غامق بيغمق الرز لحد ما يستوي و نصفيه ، فى حلة تانية صغيرة نغلى الحمص مع معلقة كمون لغاية ما يستوى. القسم التالت :  نجيب عصير طماطم مع معلقة صلصة نحطها على النار لحد ما تتسبك ، نفرم توم و نحط عليه ( ملح / شطة / جوزة الطيب / فلفل اسود / بابريكا / كمون / كسبرة ناشفة ) و نحمرهم زى طشة الملوخية كدا و نحطها على صلصة الطماطم ، فى نفس الوقت هنقطع شرايح بصل ابيض و نحط عليه معلقة خل و رشة دقيق عشان البصل يكون مقرمش ، نحمره فى زيت غزير سخن اول ما يوصل للون الدهبى نطلعه. القسم الرابع :  الدقة ( ك

البانيه

-طريقة عمل البانيه البانيه صنف مهم جدا و لا غنى عنه فى العزومات و سهل مش بياخد وقت. بنجيب صدور فراخ نقطعها قطع بالعرض متساوى و نحط على كل واحدة رشة ملح و فلفل على الناحيتين ، نفرم بصلة و ناخد الماية بتاعتها بس ، نجيب طبق نحط فيه ماية البصل و معلقة خل و نحط فيهم البانية و عليهم لبن يدوب يغطيهم و نقلب جامد عشان نتأكد ان التتبيلة دخلت فى البانية كويس ، نغطيه بأسترتش و ندخله التلاجة على الاقل ساعتين او ممكن من بالليل ، نطلعه و نجهز ٣ اطباق طبق دقيق و طبق بيضة بشوية فلفل و طبق بقسماط ممكن نجيبه جاهز او نعمله فى البيت ( عيش ناشف / كورن فليكس / مرقة دجاج / ملح / فلفل / بهارات فراخ او فيجيتار لو موجود ) بنضرب كله في المفرمة لحد ما يبقي كرسبي كدا مش ناعم ، نحط البانيه فى الدقيق بعدها البيض بعدها البقسماط و فى صينية فيها زيت سخن ننزل بالبانيه دقيقتين و نقلب على الوش التانى دقيقتين كمان زيهم و نطلعه ، يتعمل جنبه مكرونة او بالعيش بس حسب الرغبة.