-طريقة عمل ام علي
اولاً:المقادير
١- ميلفيه أو جلاش
٢- زبيب
٣- جوز هند
٤- مكسرات حسب الرغبة
٥- قشطة
٦- لبن
٧- حليب جوز الهند لو متوفر
ثانياً: الطريقة
بنكسر الميلفيه و بنحمره مع معلقة زبدة لحد ما ياخد لون و يقرمش ، بنغلى اللبن و نحط سكر حسب الرغبة ، بنكون مجهزين المكسرات و جوز الهند و القشطة بنجيب الطاجن نحط فيه الميلفيه و عليه المكسرات و جوز الهند و نصب اللبن و حليب جوز الهند و على الوش بنحط القشطة ، ندخله الفرن و نسيبه تحت الشواية لحد ما الوش ياخد لون زى الصورة هى غالبا بتاخد ربع ساعة فى الفرن و بألف هنا.
تعليقات
إرسال تعليق