-طريقة عمل الكبسة
الكبسة من اشهى الاكلات و الذها و سهلة جدا و بنتفع فى العزومات و مش بتاخد وقت.
- بنسلق اللحمة الاول و ننقع الرز البسمتى ٢٠ دقيقة عشان مياخدش سوا ، فى حلة معلقة سمنة و نشوح بصلة مفرومة و توم مفروم و جزر مبشور ، نشوح شوية و نرمى عليهم اللحمة نشوحها معاهم و نحط توابل ( قرفة خشب / ورق لورى / حبهان / توم بودر / بصل بودر / فلفل اسود / ملح / بابريكا / لمون ناشف ) بعدها نرمى عصير الطماطم و معلقة صلصة و نسيبها تتسبك شوية ، بعدها نرمى الرز و نزود شوربة و اول ما تغلى نوطى على الاخر و نغطى لحد ما يستوى و بألف هنا.
جميلة اوى
ردحذفجميلة اوى
ردحذف