-طريقة عمل مكرونة بالوايت صوص و الدجاج
مقادير الوايت صوص :
١- كوب لبن
٢- معلقتين دقيق
٣- معلقتين سمنة
٤- كريمة طهى
٥- ملح
٦- فلفل اسود
بنسلق المكرونة عادى و نصفيها ، و على نار هادية فيها معلقتين سمنة و معلقتين الدقيق و نقلب كويس لحد ما اللون يبقى دهبى نطفى النار ، نضيف اللبن البارد و الكريمة ( لو مفيش كريمة ممكن نجيب كيس شوربة كريمة الدجاج من ماجى او كنور ) و نقلب جامد لحد ما القوام يتماسك نرجعهم على النار تانى و نحط ملح و فلفل اسود و بهارات و نقلب لحد ما يبقى القوام كريمى نضيف المكرونة و نقلب بس كدا.
الفراخ بنسلقها عادى و نحضر ٣ اطباق طبق دقيق / طبق بيض و فلفل اسود / طبق فيه كورن فليكس بنطحنه قبلها نص طحنة و ملح و فلفل اسود و مرقة دجاج ، بنحط الفراخ فى الدقيق / البيض / الكورن فليكس و نغطيها بأسترتش و ندخلها الفريزر شوية عشان تتماسك ، ساعتين و نطلعها و نقلى فى زيت سخن و بس كدا بألف هنا.
روعه
ردحذفروعه
ردحذف